Balik ke bandar sudah

Bismillah.

Alhamdulillahirobbil'alamin.
Assalamualaikum.

Saya baru balik dari kampung belah keluarga mak mertua saya. Kampungnya di Chemor, Perak. Sebenarnya, malam ni nak update kisah-kisah dan tips terbaru. Tetapi, laptop saya pulak rosak malam ni. Hurm... dah rezekinya macam tu. Saya pun ambil kesempatan untuk mengemaskini blog dari tab saya. Alhamdulillah masih ada tab. Namun, saya tak akan update cerita-cerita saya yang bergambar. Kerna susah nak adjust guna tab. Jadi setakat ini sahaja entri kali. Esok nak hantar laptop ke pomen laptop. Harap-harap tak ada yang serius.

Ulasan

Catatan popular daripada blog ini

Maklumat Umum : Waktu Operasi

TERKINI : Sarang Burung Walet Untuk Dijual.

Eh Eh... Orang Kampung saya laa