Susah Hati

(Oleh : Lenny Boniface)

Salam.

Alhamdulillah.

Susah hati. Kenapa susah hati? Sebab trafik di blog saya tak banyak. Tapi lepas, baca "tak banyak" tu, saya terus teringat pengajaran dari Master Norita (Upline kepada upline saya), dia cakap, "Bagaimana nak banyak, kalau sedikit pun tak bersyukur." Jadi tak perlu susah hati la saya ni. Yup! Betul tu. Jangan bersedih. Yakin kepada Allah dan terus berusaha. Jadi apa yang perlu saya lakukan untuk naikkan trafik?




Langkah-langkahnya mudah saja:

1. Baca Bismillah.
2. Google "Tips nak naikkan trafik blog".
3. Belajar tips-tips yang diberikan, dan amalkan.

Senang tak? hehehe. Nak senang lagi? Mari sertai Akademi Bekerja di Rumah (ABDR) sebagai pelajar Kelas Asas Blog ataupun Rakan Niaga / Pengurus Online Akademi Bekerja di Rumah. Di ABDR telah tersedia 400 blog dari pelajar-pelajar ABDR, cuma kita hendak berkerjasama me-link-kan blog kita, sama-sama bekerjasama menaikkan trafik blog kita.

Macam mana jalan penyelesaian saya? Ada jalan penyelesaian yang lebih baik? Sila catat di ruangan komen ya. Atau email saya pun boleh. Saya ingin juga tahu idea-idea tersembunyi untuk tingkatkan trafik blog.

 Sesiapa yang hendak bertukar-tukar blog link dengan saya pun boleh. Sila e-mail saya. 

Ulasan

Catatan popular daripada blog ini

Maklumat Umum : Waktu Operasi

TERKINI : Sarang Burung Walet Untuk Dijual.

Eh Eh... Orang Kampung saya laa