Khamis, 20 Mac 2014

Apa kata Protege Christina ?

Salam.

Alhamdulillah.

Ingat tak blog oleh Christina Sc Yong  ? Kali ini ini saya ingin kongsikan pengalaman Christina bersama Akademi Bekerja di Rumah.


Akademi berkerja dari rumah
Teks:Christina Sc Yong

Salam sejahtera semua,saya bukanlah suri yang berkarja di rumah tetapi mempunyai cita-cita untuk menjadi suri rumah yang berjaya.Berkerja di rumah dan melihat si kecil membesar depan mata dengan telatahnya yang membuat diri ini berbunga-bunga kegembiraan.

Menjadi seorang pelajar akademi berkerja di rumah,sesuatu yang tidak pernah terlintas di dalam kepala ini. Sangat seronok berada didalam akademi ini,kerana dapat mempelajari kelas asas blog,penulisan,fanpage dan cara menjana pendapatan dari rumah.Dengan guru yang penuh kesabaran melatih dan menjawab setiap soalah yang diajuhkan.

Di akademi berkerja dari rumah ini pebelajaran dijalankan secara online dan masa kelas yang fleksible,untuk memberi peluang kepada kaum hawa menambah pendapatan keluarga,dengan menggunakkan kemajuan teknologi yang semakin canggih.


Bagi kaum hawa yang masi tercari-cari,cara menjana pendapatan dari rumah atau menambah pendapatan yang tidak pernah cukup,rasanya ABDR jawapan yang dicari-cari selama ini.


Memang betul kata Christina. Jika kita tidak mengetahui sesuatu itu, kita harus belajar dan mengenalinya dahulu, baru kita akan tahu kita suka atau tidak sesuatu itu. Seperti juga Akademi Bekerja di Rumah ni, tengok sahaja kita takkan tahu macam mana wanita-wanita menjana pendapatan di Akademi Bekerja di Rumah. Sertai dan belajar dari mentor-mentor kami, anda akan tahu betapa best nya kelas-kelas online kami dan betapa di alam maya pun boleh menjana pendapatan, janji anda cekal, rajin dan konsisten.


Inginkan maklumat lanjut? Jangan segan-segan jangan malu-malu, hubungi saya melalui cara-cara yang anda selesa, SMS boleh, WhatsApp boleh, e-mail pun boleh :


Untuk pertanyaan, tempahan & pembelian, sila hubungi :
Lenny Boniface
di
lennbj608@gmail.com
016-8749195 (SMS/WhatsApp)
https://www.facebook.com/lenny.Boniface

Tiada ulasan:

Catat Ulasan