Jurnal Hamil LBJ : 5

Assalamualaikum.

Hari ke-2 puasa ganti. :( Tapi hari ini tak dapat bagun sahur. Mula-mula LBJ buka mata tengok jam di HP 04.30 pagi. Lepas itu, pejam mata sekejap ( kejap la sangat), buka balik mata tengok balik jam di HP dah 06.15 pagi. Melepas la waktu bersahur.

Tapi LBJ nekad juga nak berpuasa. Niat sahaja. Alhamdulillah walaupun tenaga memang habis, tapi LBJ berjaya juga berpuasa sampai akhir. Yeay!!!

Tak bersahur memang terasa badan tak larat sangat. Semua tak larat. Nasib baik di ofis hari ini kerja tidak banyak, jadi banyak berehat untuk reserve tenaga. Hihihi.

Baby setakat ini banyak bergerak. Sejak semalam lagi. Semua ok. Cuma mood sangat tak elok. Banyak la isu yang tak boleh cerita di sini. Tapi, LBJ akan cuba stay positif, moga-moga Allah akan bagi ketenangan dan kemenangan kepada LBJ.

Dalam kepala ada projek. Projek nak update dalam blog ini gambar-gambar yang cantik yang LBJ tengok dalam FB, dan juga update resepi-respi dari FB juga, dan juga tips-tips self development yang bermanfaat untuk semua.

Kenapa LBJ plan buat macam tu ya? Sebab selalunya bila artikel yang menarik LBJ akan share di wall Profile. Tetapi masalahnya apabila wall profile dah terlalu banyak share, LBJ sendiri susah nak cari balik artikel yang LBJ nak rujuk balik. Kira sebenarnya untuk rujukan LBJ sendiri.

Semoga dipermudahkan lah ya.


Ulasan

Catatan popular daripada blog ini

Maklumat Umum : Waktu Operasi

TERKINI : Sarang Burung Walet Untuk Dijual.

Eh Eh... Orang Kampung saya laa