Jurnal Hamil LBJ : 3

Assalamualaikum.

Hari yang cukup panas. Dah beberapa hari dah macam ini. Doa moga hujan akan turun tak lama lagi.

Hari ini hari Jumaat, sepatutnya tengah hari rehat tadi LBJ membuat kerja marketing produk Shaklee.
Terganggu pula plan. Redha je la.

Hati LBJ nak sangat berjaya dalam bisnes Shaklee ini. LBJ memang patut catat dalam blog ini perjalanan LBJ cuba mencapai kejayaan dalam bisnes Shaklee. Walaupun bayang tak nampak lagi, tapi hatu tetap yakin LBJ boleh melakukannya. In shaa Allah dengan usaha dan doa yang berterusan.

Badan hari ini ok, cuma semasa nak balik kerja tadi perut pula rasa lain macam. Nak kata tegang bukan, nak kata sakit pun bukan. Jadi sebelum balik itu, LBJ berehat dulu. Tak nak stress-stress. Tak nak apa-apa yang tak diingini berlaku.

Alhamdulillah.

LBJ buat catatan caca merba lah hari ini.

Nak catatkan bukan senang nak berjaya jika tak ada keazaman dan disiplin yang tinggi. Semoga LBJ boleh capai 2 sifat tu, azam yang kuat dan berdisiplin.

Dua tiga hari ini, LBJsentiasa ingin mencari ilmu macam mana nak tarik pelanggan online. Dan dalam proses belajar lagi. Sekiranya dah kuasai nanti, in shaa Allah LBJ kongsikan bersama anda sekalian.

Jika korang ada tips untuk marketing online boleh share dengan LBJ, sila komen ya. Terima kasih in advance.







Ulasan

Catatan popular daripada blog ini

Maklumat Umum : Waktu Operasi

TERKINI : Sarang Burung Walet Untuk Dijual.

Eh Eh... Orang Kampung saya laa