Jurnal Hamil LBJ 2.

Assalamualaikum.

Hari ini, terasa sakit belakang dan rasa tak selesa di bahagian perut.

Alhamdulillah, tak apa yang pelik-pelik hari ni.

LBJ rasa belum masa lagi merasa apa-apa di bulan ke-5 kehamilan. Tapi fikir balik ini adalah trimester kedua - tengah-tengah trimester kedua. Patut la rasa banyak benda.

Semasa hamilkan Iman tak buat catatan jadi tak ingat pun bulan ke-5 apa jadi, bulan ke 6 apa jadi. Nekad dah LBJ nak buat catatan kehamilan kali ini.

Terasa juga baby bergerak-gerak. Jadi, biasanya kalau LBJ rasa macam pelik sikit, LBJ akan google untuk info berkaitan kehamilan minggu ke minggu. Jadi, memang normal sakit belakang dan lain-lain pada minggu ke 19. Nanti LBJ attachkan link website yang boleh dilawati untuk bacaan tambah info.
Ok lah setakat ini Jurnal Kehamilan. Esok jumpa lagi.

Ulasan

Catatan popular daripada blog ini

Maklumat Umum : Waktu Operasi

TERKINI : Sarang Burung Walet Untuk Dijual.

Eh Eh... Orang Kampung saya laa