Jurnal Hamil LBJ 2.

Assalamualaikum.

Hari ini, terasa sakit belakang dan rasa tak selesa di bahagian perut.

Alhamdulillah, tak apa yang pelik-pelik hari ni.

LBJ rasa belum masa lagi merasa apa-apa di bulan ke-5 kehamilan. Tapi fikir balik ini adalah trimester kedua - tengah-tengah trimester kedua. Patut la rasa banyak benda.

Semasa hamilkan Iman tak buat catatan jadi tak ingat pun bulan ke-5 apa jadi, bulan ke 6 apa jadi. Nekad dah LBJ nak buat catatan kehamilan kali ini.

Terasa juga baby bergerak-gerak. Jadi, biasanya kalau LBJ rasa macam pelik sikit, LBJ akan google untuk info berkaitan kehamilan minggu ke minggu. Jadi, memang normal sakit belakang dan lain-lain pada minggu ke 19. Nanti LBJ attachkan link website yang boleh dilawati untuk bacaan tambah info.
Ok lah setakat ini Jurnal Kehamilan. Esok jumpa lagi.

Ulasan