Selasa, 5 Mei 2015

Yes!!! Promosi Hebat Tahun ini!!

(Teks oleh : Lenny Boniface)

Assalamualaikum.

Entri lepas saya bercerita tentang aktiviti promosi yang sedang berlaku di dalam organisasi Shaklee. Hari ini saya ingin memberikan serba sedikit penerangan tentang YES Wellness Pack. Untuk program YES Wellness Pack ini dijalankan selama 6 bulan, bermula Mei 2015 sehingga Oktober 2015.

Untuk program YES ini, Shaklee memperkenalkan 4 set untuk pengguna / peminat Shaklee :
1. Pre-Natal Set / Set Kehamilan
2. Post natal Set / Set Selepas Besalin
3. Healthy Young Living Set / Set Anti-Penuaan
4. Healthy Fitness Set / Set Membantu Pelangsingan Sihat.

Dan sebagai tambahan dan juga sebagai penghargaan kepada peminat Shaklee, setiap set ini diberikan diskaun sebanyak 5% setiap set. (Sila hubungi saya untuk maklumat lanjut)Untuk Set 1, Pre-Natal set ini, Shaklee telah menyusun 6 produk yang sesuai untuk ibu-ibu sedang hamil. Rujuk gambarajah di atas untuk maklumat produk.


Untuk Set 2, Post -Natal set ini, Shaklee telah menyusun 6 produk yang sesuai untuk ibu-ibu sedang yang telah bersalin. Rujuk gambarajah di atas untuk maklumat produk.


Untuk 2 set di atas ini, bagaikan yang dikhususkan untuk golongan ibu-ibu bagaikan penghargaan kepada ibu-ibu yang melalui alam kehamilan sehingga kelahiran dengan penuh kasih sayang dan kesabaran.


 Untuk set ke-3 ini, adalah set paling menarik sekali untuk saya promosikan. Set yang mengandungi 2 unit Vivix untuk individu yang ingin mengekalkan keremajaan dan juga meningkatkan kesihatan dalaman. Seperti juga 2 set sebelum ini, set ini juga diberikan diskaun 5%. Penjimatan hampir RM 50. Kebaikan Vivix (klik sini)

Penggemar-penggemar Vivix jangan lepaskan peluang keemasan ini.

Dan set terakhir adalah set untuk individu yang ingin mengawal berat badan ideal ataupun ingin melangsingkan badan secara sihat dan semulajadi. Mengandungi 5 produk dikhaskan untuk tujuan pelangsingan badan tanpa mengganggu kesihatan.

Wah sungguh 'meriah' di Promosi di Shaklee sekarang ya.

Dan ini belum saya masukkan lagi promosi bulanan Shaklee ya.

InsyaaAllah akan saya updatekan promosi bulanan di masa terdekat. :P


Whatsapp saya di 016-8749195 untuk sebarang pertanyaan atau pembelian.

Tiada ulasan:

Catat Ulasan