Sabtu, 16 Mei 2015

Boleh Membantu Cyst dan Fibriod?

Assalamualaikum.

Alhamdulillah mendapat testimoni yang bagus. Mama Lenny (saya nak ada nama sebutan sendiri, boleh?) ingin kongsikan 1 testimoni daripada Upline Mama Lenny Arnie Samsudin berkaitan supplemen Shaklee membantu seorang wanita dalam masalah cyst dan fibriod.

Berita baik ini seharusnya dikongsikan dengan pembaca sekalian kerana mungkin maklumat ini boleh membantu anda, atau orang yang anda sayang. Kerana masalah cyst dan fibriod ini sangat mempengaruhi kehidupan wanita serta peluang untuk mendapat zuriat.

(Teks berwarna biru : FB Arnie MY )
(Imej Testimoni : http://genkimomma.my/)


[Sharing] Suplemen Shaklee Bantu Pengecutan Cyst & Fibroid (6 cm)
*********************************************************************************
"Salam Arnie, saya ada di hospital XXX appointment untuk check rahim. Alhamdulillah, cyst kat ovari tiada. Dua ovari normal. Fibroid tadi check 3cm. Seminggu makan nampak kesan.. Alhamdulillah, thanks Arnie.."

"Ok Arnie, tadi doktor cakap ovari sedang Follicular (jadi telur), maybe ada peluang untuk pregnant.. Kalau macam tue, saya continue makan.. TQ Arnie, Alhamdulillah.."


Baca artikel penuh di sini:
http://genkimomma.my/suplemen-bantu-pengecutan-cyst-dan-fi…/
Salah satu daripada kegembiraan menjalankan bisnes suplemen ini ialah, saya dapat bantu ramai customer jadi lebih gembira dengan peningkatan taraf kesihatan masing2. Because SHARING is CARING! Alhamdulillah...

Ilmu yang baik & fakta yang betul, WAJIB dikongsikan kepada ramai orang di luar sana. Mungkin tiada kepentingan buat anda, tapi siapa tahu, apabila anda kongsikan kisah ini, ramai yang boleh dapat manfaat daripadanya. Mungkin kawan2 anda, mungkin saudara-mara anda…

Suplemen Shaklee yang Arnie MY cadangkan untuk masalah cyst dan fibroid nya ialah GLA Complex, CarotoMax, Vitamin-C & Vitamin-E (A,C,E).


Terima kasih kerana membaca artikel, semoga bermanfaat untuk anda.

Berminat mendapatkan set ini sila hubungi saya melalui SMS/Whatsapps 016-8749195

C.O.D Bandar Baru Bangi, Cyberjaya & Putrajaya
ile emoticon

Tiada ulasan:

Catat Ulasan