Peluang Menjana Pendapatan Ekstra !

(Credit : http://www.anakkuwiraku.com/)

Assalamualaikum.

Saya ingin menyampaikan sebuah berita baik kepada semua orang, semua golongan - Program YES Shaklee. Program ini adalah sebuah peluang yang sangat baik untuk sesiapa sahaja yang ingin menjana pendapatan ataupun mencari kerjaya yang sesuai ataupun menjalankan perniagaan. Bacalah info berikut yang saya C&P dari SuperUpline saya Norita Idris di blog http://www.anakkuwiraku.com/.

Sedang mencari kerja atau pendapatan tambahan? YES ada !

Bila banyak komen, banyak merungut sebenarnya kita telah buang banyak tenaga kita macam tu saja... bagus kita usaha nak tambah nilai dalam hidup kita lagi banyak manfaat.

Mereka yang duduk dalam kepompong kesulitan biasanya kerana dok kenang masalah...tapi mereka yang dah berjaya capai impian adalah kerana mereka ini dok fokus macam mana nak jadi lebih baik dari semalam.

Kalau dari tahun ke tahun hidup kita biasa...apa kata tahun ni kita cuba cari kelainan....
Fokus pada perkara yang indah yang best dalam hidup kita.
Tahu tak Shaklee baru sahaja launch program YES ! Benefit dia best sangat! Mereka yang ada impian besar tak mustahil boleh capai dengan program YES ni tau! Mana tak syarikat boleh bayar tambahan bonus UP TO 50% !!!


Bayangkan kalau seseorang itu usaha bersungguh-sungguh dan menepati syarat YES serta pendapatan TAHUNAN nya mencecah RM300,00.00 maka dengan ini dia layak untuk dapatkan tambahan sebanyak RM150,000! Boleh beli sebuah kereta mewah atau buat downpayment rumah woo!



Mustahil tak nak dapatkan pendapatan tahunan RM300,000 ? Jujurnya ada beberapa orang yang saya kenal tanpa program YES pun boleh capai income tahunan RM300,000! So apa lagi kalau YES yang memang lagi best dan mudah untuk score!

Syarat nak berjaya dengan YES mudah sahaja!

1. Daftar ahli Shaklee bermula bulan Mei ini! Program berlangsung sehingga Oktober 2015 
    untuk dapatkan sebotol Vita-lea secara percuma.
2. Attend kursus yang syarikat sediakan untuk mendapatkan ilmu dan pengalaman.
3. Sentiasa berdamping dengan upline untuk pastikan sentiasa dalam track YES!
4. Percaya dan yakin dengan apa yang diusahakan akan membuahkan hasil.


Kejayaan tidak datang bergolek tapi kita yang kena usahakannya!

Nak tahu lebih lanjut tentang YES ?

Utk Mirian jom datang pada

Tarikh : 16 .05. 2015
Hari : Sabtu
Masa : 3.30 petang
Tempat : Hotel Park City [ Luak Hall]

Hubungi kami 012-8535689 (Norita Idris) untuk menyertai YES! Tiada yang mustahil bersama Shaklee!


Ingin berjumpa untuk pertanyaan berkaitan program YES  di kawasan Bandar Baru Bangi, Putrajaya dan Cyberjaya boleh hubungi saya di 016-8749195 Lenny Boniface

Ulasan

Catatan popular daripada blog ini

Maklumat Umum : Waktu Operasi

TERKINI : Sarang Burung Walet Untuk Dijual.

Eh Eh... Orang Kampung saya laa