Ahad, 26 Jun 2016

Vivix Shaklee - Pemulihan sehingga Tahap Selular

Assalamualaikum.
Alhamdulillah.

Vivix Shaklee, Breakthrough produk. Merupakan produk yang mengandungi pelbagai khasiat dan fungsi sehinggakan membantu pemulihan sehingga ke tahap selular. Peminat produk Shaklee amat menyukainya kerana sifat Anti-Penuaan. Mari kita baca serba sedikit tentang Vivix Shaklee.

Vivix Kunci Anti-Penuaan Tahap Selular 
(Teks sumber dari :http://genkimomma.my/)


Vivix merupakan suplemen anti-penuaan terbaik di dunia yang dibangunkan selepas penyelidikan bertahun-tahun oleh Shaklee, syarikat No. 1 suplemen di Amerika! Di dalam satu penemuan utama, kajian klinikal terkini menunjukkan ramuan aktif Vivix berupaya mengaktifkan pengawalan utama genetik yang menolong melambatkan penuaan pada tahap selular, dan lebih dari itu!

Badan kita bergantung kepada pembaharuan sel sepanjang hayat kita. Semakin usia kita bertambah, badan kita mula memperbaharui sel pada kadar yang perlahan, dan tidak lagi mampu menghasilkan sel baru yang banyak untuk menggantikan sel-sel yang tua atau sel-sel mati. Inilah kesan PENUAAN SEL. Akhirnya, sistem badan tidak dapat berfungsi dengan baik kerana ia beroperasi di atas sel-sel rosak yang tua!
Vivix Kunci Anti-Penuaan Tahap Selular

Di dalam kajian makmal, ramuan Vivix telah menunjukkan ia memberi impak kepada 4 mekanisma utama penuaan pada tahap selular iaitu:

(1) Melindungi dan membaiki selular DNA.
(2) Memberi impak positif kepada pengawalan genetik.
(3) Menggalakkan biogenesis (pembentukan baru) mitokondria.
(4) Melambatkan pembentukan protin AGE (Advanced Glycation End products).

Selain daripada itu, Vivix juga membantu menjaga dan memelihara:

– kesihatan jantung
– kesihatan otak
– kesihatan sistem imun
– kesihatan sendi
– perlindungan antioksidan
– peningkatan tenaga pada tahap selular
– kesiahatan dan kesejahteraan umum.


Shaklee Vivix sesuai diambil oleh semua peringkat umur, baik yang muda, mahupun yang tua. Bagi anda yang menjaga kecantikan wajah dan mementingkan keremajaan sel, Vivix adalah suplemen terbaik buat anda! Malah, anda juga boleh menghadiahkan Vivix kepada ibu ayah tersayang sebagai suplemen harian mereka, agar lebih bertenaga. Vivix juga boleh membantu mengurangkan penyakit Strok, Darah Tinggi, Kencing Manis (Diabetes) dan Rabun Mata.


*DISCLAIMER
These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.

Inginkan maklumat lanjut atau pembelian? Jangan segan-segan jangan malu-malu, hubungi saya melalui cara-cara yang anda selesa, SMS boleh, WhatsApp boleh, e-mail pun boleh :
Lenny Boniface 
di
lenny.boniface@gmail.com
016-8749195 (SMS/WhatsApp)

Tiada ulasan:

Catat Ulasan