Rabu, 1 Jun 2016

Promosi Bulanan dari Shaklee - Jun 2016


Kebaikan Utama Lecithin Shaklee:

1. Menyerap vitamin yang larut lemak - Membantu tubuh dalam menyerap vitamin A, D, E dan K.

2. Melindungi hati - Menghalang enapan lemak di hati, sirosis hati dan hati berlemak - membantu kesihatan hati.

3. Pemecahan lemak dan kolesterol - bertindak sebagai pembersih salur darah, membantu emulsi dan metabolisma lemak, kolesterol dan trigliserid di dalam tubuh badan.

4. Pelangsingan - Mengurangkan peluang mendapat penyakit obesiti. Pengambilan yang konsisten membantu pembakaran lemak untuk kesan pelangsingan.

5. Mencantikkan kulit dan otot - membentuk membran sel, melembapkan dan menghaluskan kulit untuk kulit yang cantik, mengaktifkan metabolisme sel dan melambatkan penuaan.

6. Memperbaiki alergi - Menghalang platlet darah dari mengaktifkan tisu gegelung di dalam salur darah, seterusnya mengurangkan risiko alergi seperti panyakit kulit -dermatitis, demam alergi.

7. Mengurangkan risiko batu karang - 90% dari batu karang terjadi daripada kolesterol, lecithin mengemulsi kolesterol berlebihan untuk menyekat kejadian batu karang.

8. Mempertingkatkan daya ingatan dan mengurangkan stres - Mengandungi kolin yang membentuk penghantar untuk saraf kranial - meningkatkan kuasa pembelajaran, memperbaiki daya ingatan, mengurangkan risiko mendapat Alzheimer dan mengurangkan stres

9. Menghalang tekanan darah tinggi - Memperbaiki masalah tekanan darah tinggi dengan menghalang arteriosklerosis, menggalakkan peredaran darah.

10. Memperbaiki prostat - Kajian membuktikan pengambilan lecithin dapat membantu mengurangkan masalah prostat dan urethra di kalangan kaum lelaki.

11. Mengurangkan sembelit - Lecithin adalah pelembut najis yang berkesan, melembapkan usus dan meleraikan toksin di dalam usus.


Info Produk :

Harga : RM 53.75
Kos Pos : RM 10.60 (Sem)/ RM 21.20 (Sabah/Sarawak/ Labuan)
Bilangan kapsul sebotol : 180 biji
* Untuk mendapatkan harga yang lebih berbaloi, dialu-alukan mendaftar sebagai ahli Shaklee.

Sila whatsapp/sms LBJ di 016- 874 9195 untuk pertanyaan dan pembelian. Tiada ulasan:

Catat Ulasan