Mood Booster

Bismillah.

Alhamdulillah.
Assalamualaikum.

Pernah anda rasa :  " Tak kenanya hari ini"  " Takde moodnye"  "Lesunya". Itu yang saya rasa kadang-kadang. Bukan setiap hari. Kadang-kadang sebab penat hari sebelum tu, atau masalah kerja, stress atau mungkin disebabkan kedatangan haid. Saya memang akan dilanda aura negatif ini sekali-sekala. Apa yang saya boleh buat? Sebelum saya men-join Shaklee ni banyak benda saya tak tahu. Sekarang saya dah tahu yang Vitamin B Complex boleh membantu membekalkan tenaga, mengurangkan stress, mengurangkan mood tak elok. Jadi, setiap hari saya mulakan dengan mengambil B Complex Shaklee. Alhamdulillah. Kurang sikit perasaan tak best yang menyelubungi diri. Of course, sertakan dengan doa kepada Allah.

Cubalah amalkan B Complex Shaklee sebagai permulaan hari anda.
B Complex Shaklee - RM 53.75




Inginkan maklumat lanjut dan pembelian supplemen Shaklee? Jangan segan-segan jangan malu-malu, hubungi saya melalui cara-cara yang anda selesa, SMS boleh, WhatsApp boleh, e-mail pun boleh :

Lenny Boniface
di
016-8749195 (SMS/WhatsApp)
lenny.boniface@gmail.com
https://www.facebook.com/lenny.Boniface
*Boleh isi Borang Pertanyaan@Cadangan di sebelah kanan Blog ini

Ulasan

Catatan popular daripada blog ini

Maklumat Umum : Waktu Operasi

TERKINI : Sarang Burung Walet Untuk Dijual.

Eh Eh... Orang Kampung saya laa