Kisah meraikan Harijadi Iman - anak manja mama

Assalamualaikum.

Bersiaran lewat lagi hari ini. Sibuk menyiapkan majlis makan kecil-kecilan anak manja saya Iman. Best juga dapat meraikan harijadi anak. Sebelum-belum ini, saya single tak kisah la pasal harijadi. Tapi selepas berkahwin banyak perkara yang perlu dipertimbangkan. Alhamdulillah. Hidup mempunyai cabaran. Hidup tak ada cabaran macam hidup yang 'tawar'.

Saya buat kek biasa je, goreng bihun sikit, nugget sikit, french fries dan sirap. Alhamdulillah - simple is the best. Yes! Habis semua. Bagus. Jangan membazir.

Kek perisa vanila



Ultraman :)

Komen pemakan kek - sangat manis aising nye... lepas ni kena cari resepi buttercream yang tak manis... 

Ini adalah harijadi anak manja yang ke 3 :). Ops, lupa tangkap gambar Iman dengan kek. Tapi dia pun tak nak tiup lilin tadi, manja-manja kucing. 


Ni dia anak manja saya - Iman. :). Gambar ini di HQ Shaklee. Gambar ini hari betul harijadi Iman, tapi disebabkan gangguan bekalan air hari sebelum tu, majlis ditunda ke hari ini  - 7 Mac 2015. Dan kebetulan pula hari ini juga gangguan bekalan air. Nasib baik semua persiapan dah settle sebelum air tak ada.

Inginkan maklumat lanjut dan pembelian supplemen Shaklee? Jangan segan-segan jangan malu-malu, hubungi saya melalui cara-cara yang anda selesa, SMS boleh, WhatsApp boleh, e-mail pun boleh :

Lenny Boniface
di
016-8749195 (SMS/WhatsApp)
lenny.boniface@gmail.com
https://www.facebook.com/lenny.Boniface
*Boleh isi Borang Pertanyaan@Cadangan di sebelah kanan Blog ini





Ulasan

Catatan popular daripada blog ini

Maklumat Umum : Waktu Operasi

TERKINI : Sarang Burung Walet Untuk Dijual.

Eh Eh... Orang Kampung saya laa