Melepaskan rindu kepada blog

Assalamualaikum. Waduh! Waduh! Kangen bangat sama blog comel ini. Pada waktu ini saya bersiaran dari bandar bersejarah, Bandar Melaka. Hang tak tau, banyak cuti saya bulan ini. Sampai bos siap kata "Cuti lagi? ". Malu tau. Menambahkan lagi keinginan saya mengejar title WAHM.

Anyway, ini plan hubby nak bawa anak-anak angkat kesayangannya pergi bercuti sempena cuti sekolah. Lenguh kaki ini berjalan hari ini. Zoo Melaka, dan Taman Buaya. Setengah hari juga lah berjalan. Tapi seronok tengok anak-anak bercuti. Kita mak bapa ini dah biasa, tapi bila anak-anak seronok bercuti kita pun teruja sama. Alhamdulillah, semua selamat dan lancar.

Gambar-gamabr akan diupload kemudian hari. Kena guna laptop baru senang. Guna hp android susah nak drag sana sini. Jadi entri ini akan bersambung lagi.

Terima kasih baca :).

Ulasan

Catatan popular daripada blog ini

Maklumat Umum : Waktu Operasi

TERKINI : Sarang Burung Walet Untuk Dijual.

Eh Eh... Orang Kampung saya laa