Sabtu, 9 November 2013

Menulis Untuk Mendapatkan Duit?

Salam.

Artikel ini adalah aritkel saya di blog saya yang lain. Dan saya ingin kongsikan di blog ini.


Ada banyak cara untuk mencari rezeki. Sesungguhnya rahmat Allah berada di mana-mana sahaja, sekalipun dalam diri kita, diri anda. Konsepnya: Apakah potensi diri anda?

Salah satu bakat yang paling menarik dan ajaib di dunia ialah bakat menulis.
Dengan bakat menulis Anda boleh mencipta dunia anda, mencipta diri anda kepada suatu keadaan yang tak pernah dibayangkan, meluahkan perasaan anda, melepaskan geram di jiwa.

Penulisan adalah keajaiban.  Jika anda berbakat dalam penulisan anda boleh membuka jalan kepada pendatan sampingan. Oop-oop... yang tak berapa minat atau pandai menulis, jangan berputus asa. Anda cuma perlu berlatih lebih daripada biasa. (Contoh seperti saya, saya tak ada bakat menulis, tetapi kerana selalu kena menulis/mengarang maka secara semulajadi diri menjadi peka untuk menghasilkan idea untuk dituliskan).

Namun.. namun... namun.... anda mesti terfikirkan, menulis buku mesti kena hantar untuk penerbitan kan? Zaman sekarang E-BOOK adalah trend. Jadi Anda cuma perlu belajar teknik untuk menerbitkna E-book sahaja untuk mencapai impian anda untuk menjadi penulis berjaya.

Di sini, ada satu laluan untuk menjana pendapatan dengan menulis E-book. Sila klik  SINI  untuk pengenalan.

Jangan berputus asa.... jangan gundah gulana... ini adalah pilihan anda... Apakah anda hendak kehidupan yang lebih selesa? Menuju kehidupan yang selesa.. Apa salahnya kita mencuba apa yang sesuai dengan bakat kita kan?

Buat Duit Dengan Menulis

Tiada ulasan:

Catat Ulasan