Jumaat, 17 April 2015

Masalah Kolesterol Tinggi?

Adakah Anda Salah Seorang dari 6 Juta Warga Malaysia yang menghadapi Masalah Kolesterol Tinggi? (1)

Dianggarkan bahawa 1 daripada 3 orang dewasa di Malaysia mempunyai paras kolesterol yang tinggi.(1)

Kandungan kolesterol yang tinggi dalam darah menyumbang kepada masalah kesihatan yangserius di mana ia boleh dihidapi oleh sesiapa sahaja tanpa mengira usia, dan dalam jangka masa panjang, ini akan memberikan impak negatif kepada kesihatan jantung dan fungsi kardiovaskular. Tetapi apa yang lebih membimbangkan kita sekarang ialah ramai individu yang masih tidak menyedari bahawa paras kolesterol mereka adalah tinggi.

(1) National Health and Morbidity Survey, 2011Kami di Shaklee mengeluarkan 1 produk yang membantu anda untuk mengawal kolesterol dalam darah anda. Nama produk tersebut ialah: PHYTOCOL-ST.

Apa itu PHYTOCOL-ST Shaklee? PhytolCol-ST Shaklee ialah formula proprietari yang membekalkan fitosterol.

Apa itu Fitosterol? Fitosterol (dirujuk sebagai sterol dan stanol tumbuhan) wujud secara semulajadi dalam kandungan yang sedikit dalam makanan bersumberkan tumbuh-tumbuhan.

Apa fungsi Fitosterol? Struktur Fitosterol adalah hampir sama seperti kolesterol, dan dengan pengambilan Fitosterol, ia akan bersaing dengan kolesterol untuk tapak penyerapan di dalam sistem penghadaman. Maka, Fitosterol seumpama bertindak sebagai penghalang kolesterol daripada diserap dan pada masa yang sama akan disingkir keluar bersama fitosterol.Kami di menyarankan anda mengambil PHYTOCOL-ST Shaklee setiap hari sejurus sebelum makan untuk membantu anda mengawal penyerapan kolesterol ke dalam darah.


Berikut adalah satu testimoni daripada Ethan Wang (Sales Director Shaklee) berkaitan beliau dan PHYTOCOL-ST Shaklee.

              


HARGA RETAIL: RM197 sebotol
Kuantiti: 120 biji
Durasi pengambilan: 1 bulan
 
 
Inginkan maklumat lanjut dan pembelian supplemen Shaklee? Jangan segan-segan jangan malu-malu, hubungi saya

di 
016-874 9195 
sms@whatsapp                                        


Tiada ulasan:

Catat Ulasan