Ahad, 20 Julai 2014

Sasaran.. Sasaran...

Salam.

Alhamdulillah.

Ah tidak!! Ter-miss update blog selama 2 hari! Lari sasaran WISHLIST saya. Ini boleh membuat diri rasa 'tidak efisien'. Harus efisien. Mesti efisien. Kenapa? Kerana kita dah ada sasaran. Maka sasaran mesti dipenuhi.Tak susah nak update blog ni. Sebelum ini memang payah, masa sebelum saya menyertai Kelas Online ABDR - Kelas Asas Blog. Memang tak ada sasaran, tak ada kesedaran, tak ada tujuan. Tapi setelah menyertai Kelas Asas Blog ini, saya rasa mata dan minda saya lebih 'terang'. Sebab di ABDR, saya telah diajar untuk mengemaskini blog setiap hari dengan entri karangan diri sendiri. Bukan copy-paste. Dan bermula dari situ, saya telah menemui kebolehan diri untuk mengarang dalam masa beberapa minit sahaja. Dan saya tidak ingin sesekali mensia-siakan kemahiran yang baru saya latihkan untuk diri sendiri. Saya mesti berusaha mengemaskini blog setiap hari untuk memotivasikan diri dan mencapai sasaran hidup saya - WAHM.

Berminat untuk mendapat kemahiran menulis tetapi tiada masa untuk pergi kelas? Mari sertai kami secara online untuk mendapatkan tunjuk ajar mengasah kemahiran menulis anda.

Kami mengalu-lakukan anda untuk bergabung dengan kami lebih 700 blog. Setiap hari kami menerima pendaftaran baru. Alhamdulillah.

Senarai program-program/kelas-kelas yang ditawarkan di ABDR:
1. Kelas asas blog dan penulisan
2. Kelas asas blog, fan page mula bisnes
3. kelas beriklan mudah.my
4. Kelas Asas Blog dan Penulisan Kreatif
5. Kelas akaun wahm/soho
6. Kelas penulisan ebook pertama
7. Pendaftaran Pengurus Online ABDR -setiap hari
8. Tempahan blog bisnes/penulisan-3 hari siap
9. Beriklan dengan kami di Soho Directory
10. Untuk keterangan lanjut berkaitan program di ABDR sila layari   http://akademibekerjadirumah.blogspot.com/


Inginkan maklumat lanjut? Jangan segan-segan jangan malu-malu, hubungi saya melalui cara-cara yang anda selesa, SMS boleh, WhatsApp boleh, e-mail pun boleh : 

Lenny Boniface 
di
lenny.boniface@gmail.com
016-8749195 (SMS/WhatsApp)
https://www.facebook.com/lenny.Boniface


Tiada ulasan:

Catat Ulasan