Isnin, 2 Oktober 2017

Bulan Oktobe Bulan Hebat

Assalamualaikum.

Hari Isnin, hari yang positif dan ceria. Semua berdasarkan perspektif diri. Sudah bermula bulan Oktober. Bagi kami yang berkecimpung dalam Shaklee, Oktober memberikan kelainan dari bulan lain. Ada OFFER.

OFFER apa ya?
ESP - Energizing Soy Protein.
Sesiapa yang pernah minum protein soya ini, (kebiasaannya ibu-ibu menyusu) akan mencintai ESP ini.

Ibu-ibu, kalau menyusu badan, cepat lapar dan letih. ESP ini membantu ibu-ibu menahan kelaparan yang keterlaluan akibat menyusu badan, selain itu, badan lebih bertenaga.

Saya sendiri merasainya. Kisah ini pernah diceritakan dahulu. Takpelah saya ulang dalam versi pendek. Saya pernah membeli set menyusu Shaklee. Dan set ini datang dengan ESP. Tapi saya tak minum ESP. Saya makan sahaja vitamin-vitamin lain. Sehinggalah suatu hari saya terbaca status ofismate yang minum ESP semasa berpuasa dan pada masa yang sama menyusu badan. Status FB beliau lebih kurang bermaksud begini : Minum ESP berpuasa tak lapar sangat dan tak letih walaupun menyusu. (lebih kurang gitu lah bunyi nya.) . Apa lagi, saya terus capai ESP saya yang tak buka-buka lagi dan cuba.

Ya. Memang terbukti tak cepat lapar, dan tak letih walaupun menyusu di bulan puasa. Sejak itu, saya jatuh hati dengan Shaklee. Dan terus ingin menjadi ahlinya.

Alhamdulillah, saya masih setia dengan Shaklee, kerana saya yakin dengan produknya.

Jadi, bulan Oktober ini ada promo beli 4 ESP dan dapat diskaun 5%.

ESP bukan sahaja untuk ibu-ibu menyusu sahaja, ia sesuai untuk semua golongan.Untuk pembelian boleh online boleh klik sini ->   ESP BUY 4 Get 5%

Tiada ulasan:

Catat Ulasan