Promosi 3 Hari - Ostematrix

Assalamualaikum.

Bersiaran di waktu malam. Menahan mata kerana hendak menyahut cabaran 10 entri.

Alhamdulillah, hati masih teguh dengan produk Shaklee. 

Hari ini nak cerita tentang promosi Shaklee untuk 3 hari bermula 18/10/2017 sehingga 20/10/2017.


Promosi Ostematrix  selama 3 hari adalah pembelian 3 dengan diskaun sebanyak 5%. Menarik dan menjimatkan. Ini adalah bersempena hari osteoperosis. Berapa ramai yang peka dengan isu osteoperosis? Saya rasa dah ramai yang dah peka dengan isu ini. Tahu tak kenapa? Sebab sekarang banyak iklan berkaitan produk yang menghalang osteoperosis di dalam TV.

Saya sendiri, pun tahu tentang osteoperosis melalui TV. Kita lupakan sekejap TV ya.

Berbalik kepada Ostematrix ini, golongan wanita adalah kumpulan yang sangat memerlukan Ostematrix ya.



Mari saya ceritakan kenapa. Wanita ini bermula remaja, mengalami haid. Ikut sensei Cina dulu-dulu, haid ini mempengaruhi tulang ( saya sendiri tak sahih pasal ini ya, just nak add in je). Kemudian, selepas kahwin, wanita hamil. Dan kalsium amat-amat diperlukan oleh si ibu, kerana pembentukan bayi di dalam perut akan mengambil kalsium dari si ibu. 

Kemudian, selepas bersalin, ibu perlukan kalsium untuk penyusuan badan, untuk penyembuhan badan juga (sebab mak saya yang kata). Kemudian dah ada anak, kena dukung anak. Anak makin hari makin besar pun, ibu akan tetap mendukungnya. Jadi tulang kena lah kuat.

Tahu tak apa yang paling menyakitkan? Apabila sakit belakang, ibu hendak bermain dengan anak susah, nak menjalankan tanggungjawab ibu pun terasa amat payah. :( Sedih rasa.

Ostematrix ini bagus juga untuk wanita yang dah meningkat ke tahap warga emas. Senang diserap oleh perut.

Usah lepaskan peluang untuk mendapatkan kalsium (Ostematrix) yang ohsem ini.

Ingin membeli Ostematrix Beli 3 Diskaun 5%  anda boleh :

(1) Klik link ini untuk pembelian online langsung : Ostematrix Buy 3 Discount 5%
(2) Wasap sahaja ke no 0168749195 



* These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration.
These products are not intended o diagnose, treat, cure, or prevent any disease.

Penghantaran produk Shaklee ke seluruh Malaysia.

Nak beli Produk Shaklee? 
Nak Jadi Ahli Shaklee?
Nak buat side-income dengan Shaklee?

Whatsapp ke 016-874 9195


Ulasan

Catatan popular daripada blog ini

Maklumat Umum : Waktu Operasi

TERKINI : Sarang Burung Walet Untuk Dijual.

Cuti-cuti di Janda Baik - Hanana Chalet