Jumaat, 17 Mac 2017

Mencari Peluang Menambah Pendapatan?

Assalamualaikum.

Hari ini, hari yang baik. (Buruk bagaimanapun hari kita, katakan "hari ini hari yang baik." - Saya sedang applykan ye)

Hari ini, saya telah bertemu dengan kawan lama dari kolej dulu - Kolej Lagenda Langkawi. Namanya Mala. Nama penuh tak ingat.

Actually, kami berjumpa sebab na bercerita tentang bisnes Shaklee. Tapi kerana dah terlalu lama tek berjumpa, kami hanya bercerita tentang kisah zaman muda mudi dulu. Heheheh. Rindu la zaman tu.

Back to real thing,

Saya nak cerita tentang peluang untuk menambah pendapatan anda, sebagaimana saya bercerita dengan kawan saya (lebih kurang la)Bisnes Shaklee adalah seperti bisnes lain, kena menjual dan ia adalah bisnes Network Marketing. Ada orang panggil MLM. Apapun, Shaklee tetap adalah satu perniagaan.

Jadi dalam perniagaan mesti ada jual beli dan memandangkan ia adalah Network Marketing bisnes, sebaik-baiknya menaja orang, kalau boleh seberapa banyak yang boleh.

TAWARAN

Saya ingin menawarkan peluang menambahkan pendapatan dengan Shaklee. OK.
Hubungi saya melalui WhatsApp 016 874 9195 , tinggalkan mesej dan saya akan menghubungi anda balik.

Ada benda yang saya nak cik-cik, puan-puan, tuan-tuan dan abam-abam faham pasal bisnes Shaklee dan apa yang saya tawarkan.

Pertama:
Shaklee adalah perniagaan. Jadi wajiblah menjual barang/produk seperti perniagaan biasa.

Kedua:
Shaklee adalah network marketing bisnes. Jadi makin ramai anda taja di bawah organisasi anda semakin akan bertambah maju perniagaan anda.
Ketiga:
Untuk permulaan, saya akan memberikan tunjuk ajar kepada anda yang masuk tajaan saya ini, berkaitan produk dan sistem Shaklee sehingga anda dah boleh 'kayuh' sendiri tanpa saya. Semua tunjuk ajar adalah secara online dan whatsapp. Dan ada kumpulan sokong (support group) khusus untuk belajar bermacam-macam perkara.

Keempat:
Modal membership adalah RM 79.50. Dan setiap tahun renew dengan RM 30 sahaja. Dan sediakan modal tambahan sedikit untuk bisnes dan stok. Maksudnya, layan bisnes ini serius dan ada tabung bisnes yang khusus untuk Shaklee.

Wake up Call:
Bagi anda yang berpendapat Shaklee adalah bisnes mudah untuk kaya raya, anda salah. Kerana, bisnes ini perlukan usaha, kegigihan keberanian dan kesabaran untuk berjaya.

Jika anda rasa anda boleh menyambut tawaran ini, sila hubungi saya ya melalui whatsapp.

Semoga kita akan membentuk organisasi yang berjaya.

Amin

Tiada ulasan:

Catat Ulasan