Jurnal Kehamilan LBJ : 9

Assalamualaikum.

Dah nak habis dah batteri badan ni. Hari ini tak rehat tengah hari. Ada urusan luar.

Hmmm... hari ini sepatutnya ganti puasa. Tak jadi pula. Sebab lambat bangun.. huhuhu

Bercerita tentang ganti puasa berjangkit kepada tajuk bulan Ramadhan. Apa akak-akak, abang-abang dah sediakan apa yang patut untuk bulan Ramadhan?

LBJ doa dapat lah berpuasa penuh tahun ini. Jarang-jarang dapat peluang berpuasa penuh. Hihihi.

Menjelang bulan Ramadhan ini, LBJ ingin lah promote-promote kat akak-akak, dan adik-adik yang mempunyai anak-anak atau menyusukan anak dengan produk-produk Shaklee, khususnya SET RAMADHAN.

Paling-paling minimum pun LBJ sarankan ESP - Energizing Soy Protein. Kenapa? kerana LBJ sendiri mengalami kepenatan bila menyusukan anak di dalam bulan Ramadhan. ESP menjadi asbab kenapa LBJ terus menjadi penggemar produk-produk Shaklee.

SET RAMADHAN

Apa yang ada dalam Set Ramadhan ni?

Kita ada : Mighty 3 Gem + Lecithin



Pengenalan sikit tentang manfaat yang kita-kita boleh dapat dari Set Ramadhan ini:

1.  ESP – Energy Soy Protein 
Memberikan 14g Protein Soya yang tiada pengubahansuaian genetic (non-GMO), yang berkualiti tinggi, Indeks Glisemik yang rendah untuk membantu mengekalkan tenaga sepanjang hari.

2. Meal Shakes
Membekalkan 19 vitamin dan mineral perlu,  nutrient asas untuk kekal sihat dan kuat.
Merupakan sumber serat dan protein  yang terbaik, serta diperkayakan  dengan kalsium.

3. Performance – Pure hydration Drink
Memberikan tenaga segera dan berkekalan. Menyokong hidrasi pada tahap optima.
Gabungan  elektrolit  OPTI-LYTE proprietari  ditambahkan dengan campuran unik karbohidrat membekalkan penghidratan lebih cepat dari air dan membekalkan tenaga untuk kekal cergas.

4. Lecithin – Pengemulsi  Semulajadi Lemak
Mengekalkan berat badan yang sihat
Membantu penyerapan nutrien.

Berapa harga?
 RM 398.75

Macam mana nak beli?
 WhatsApp ke 016 8749195  untuk langkah selanjutnya  ATAU 
boleh KLIK sini -> SET RAMADHAN untuk pembelian ONLINE terus ke Shaklee



Ulasan

Catatan popular daripada blog ini

Maklumat Umum : Waktu Operasi

TERKINI : Sarang Burung Walet Untuk Dijual.

Eh Eh... Orang Kampung saya laa