Ahad, 20 September 2015

Wanita Sihat :)

Assalamualaikum.

Hari ini ML nak perkenalkan 1 Set vitamin Shaklee yang sesuai diamalkan oleh wanita 18 tahun ke atas.

Set ini sesuai untuk wanita yang mempunyai masalah semasa haid, khususnya senggugut.

Set ini bukan sahaja untuk mengatasi masalah datang bulan, malah dengan amalan konsisten jangka panjang, membantu kesihatan wanita jangka panjang sehingga umur lanjut.


Dalam set ini, GLA membantu mengawalaturkan hormon (stabilkan hormon), dan dengan amalan jangka panjang membantu wanita menghadapi Menopuas di masa hadapan.

B Complex pula mempunyai banyak kebaikan, yang paling mashyur sekali ialah mengawal dan mengurangkan kemurungan atau stress. Stress sebenarnya banyak mendatangkan masalah kesihatan kepada wanita malahan juga kepada lelaki. (Jadi, lelaki pun boleh amalkan B Complex)

Ostematrix pula adalah kalsium (tapi lebih dari sekadar kalsium). Yang ini memang harus diamalkan oleh kaum wanita seluruhnya. Kerana wanita ini cenderung kepada osteoperosis. Malah, wanita yang melahirkan anak memang perlukan kalsium yang mencukupi dalam badan.Sebenarnya, supplemen harus diamalkan sejak darim muda lagi dan semasa waktu sihat. Kerana waktu itu, kita dalam proses MENCEGAH dan bukan MERAWAT.

Wanita khususnya harus menjaga kesihatan dalaman dan luaran - kerana kita bukan sahaja milik kita sendiri, tetapi milik keluarga kita yang memerlukan kita. :)*******************************************

Ingin mendapatkan produk Shaklee? Ingin menjana pendapatan bersama Shaklee?
WhatsApp/SMS    ke --- 016 874 9195 Lenny

Kedai E-book dan produk-produk ilmiah lain di 
Tiada ulasan:

Catat Ulasan