Jumaat, 7 November 2014

Segmen Peniagaan di Sekeliling Saya : Pengubahsuaian Baju kepada Baju Menyusu

(Teks oleh : Lenny Boniface)
(Sumber & Imej : http://clothdnz.blogspot.com)


Bismillah.

Assalamualaikum.
Alhamdulillah.

Bersama kita lagi dalam Segmen Peniagaan di Sekeliling Saya. Kali ini saya dan juga akan datang , saya akan perkenalkan perniagaan yang dijalankan oleh rakan-rakan di Akademi Bekerja di Rumah. Kali ini saya perkenalkan perniagaan pakaian untuk ibu-ibu menyusu dan juga khidmat mengubahsuai pakaian kepada pakaian breastfeeding. Saya perkenalkan pemilik perniagaan ini, Puan Zaleha Mustapha (Nik Ha) dan blog beliau  http://clothdnz.blogspot.com.

Puan Zaleha Mustapha, menjalankan perniagaan yang fokus kepada ibu-ibu menyusu dan hamil. Jika melawat ke blog beliau, pembaca akan mendapati banyak post berkaitan pakaian menyusu, pakaian dalam untuk menyusu dan aksesori, dan juga beberapa produk lain untuk ibu-ibu mengandung. Puan Zaleha menjual pakaian yang ready-made dan custom-made. Jadi sekiranya sesiapa yang ingin menempah pakaian mangandung atau menyusu bolehlah ke blog beliau untuk survey produk yang sesuai.

Di bawah adalah beberapa produk yang terdapat di blog Puan Zaleha:

 http://clothdnz.blogspot.com http://clothdnz.blogspot.com


 http://clothdnz.blogspot.com http://clothdnz.blogspot.comUntiul lebih banyak produk, silalah klik  http://clothdnz.blogspot.com dan survey produk yang terdapat di kedai online Puan Zaleha. Pembaca juga boleh mendapat tips-tips berkaitan pakaian dan juga lain-lain perkara berkaitan penyusuan.

Pelanggan-pelanggan yang ingin melakukan alteration baju untuk menjadi baju menyusu atau mempunyai sebarang pertanyaan, boleh hubungi Puan Zaleha atau Nik Ha dengan maklumat tertera di bawah:

Zaleha Mustapha (Nik Ha)
sms/ whatsapp 017-3372042
email: nikhabiz@gmail

http://clothdnz.biz/blog/
*Tempah secara Online atau Walk in (by appointment) di Teras Jernang, Bangi.


*************TAMAT ********************


Ingin menyertai kelas online ABDR? Hubungi saya.


Perlukan atau berminat mendapatkan produk Shaklee? Hubungi saya.

[Shaklee] Promosi bulan November 2014 : Beli 6 PERCUMA 1 - OmegaGuard Shaklee atau beli 2 botol OmegaGuard Shaklee, dapat diskaun 5%. Hubungi saya untuk maklumat lanjut.


Tiada ulasan:

Catat Ulasan