Rabu, 12 November 2014

Oops... Jam Pemikiran ku

Bismillah.
Assalamualaikum.
Alhamdulillah.

Sungguh banyak perancangan yang ingin saya buat untuk promosi Shaklee saya. Sehingga tak boleh fikirkan benda lain. Waduh! Waduh! Parah... OK OK Tarik nafas panjang... Hembus... Tarik Nafas.. Hembus...
Fokus balik. Ok. Matlamat utama : Mendapatkan pelanggan seberapa ramai yang boleh. Jadi fokus kepada pemasaran Facebook dan blog. Fancy-fancy item tak perlu. Belajar, latih tubi pemasaran adalah target utama. Buat pemasaran dahulu. Kemudian baru fikirkan buat ikon-ikon di blog dan juga lain-lainnya.

Latih tubi - ayat paling penting. Belajar pemasaran dahulu, baru fikirkan benda lain. Latih tubi bagaimana menjana pendapatan RM100 bersih dalam sehari. Latih tubi dan latih tubi.

Berminat untuk join sekali dalam latih tubi ini? Hubungi saya.


*************TAMAT *********************

Ingin menyertai kelas online ABDR? Hubungi saya.

Perlukan atau berminat mendapatkan produk Shaklee? Hubungi saya.

[Shaklee] Promosi bulan November 2014 : Beli 6 PERCUMA 1 - OmegaGuard Shaklee atau beli 2 botol OmegaGuard Shaklee, dapat diskaun 5%. Hubungi saya untuk maklumat lanjut.
Inginkan maklumat lanjut? Jangan segan-segan jangan malu-malu, hubungi saya melalui cara-cara yang anda selesa, SMS boleh, WhatsApp boleh, e-mail pun boleh :

Lenny Boniface 
di
lenny.boniface@gmail.com
016-8749195 (SMS/WhatsApp)
https://www.facebook.com/lenny.BonifaceTiada ulasan:

Catat Ulasan