Monolog Wall Blog

Assalammualaikum.

Sudah tengah malam, saya tak tidur lagi. Tengah godek-godek instagram, facebook.

Malam ini, saya baca caption di IG Fynn Jamal. So direct. Senang nak faham, senang nak terima.

Entah kebelakangan ini saya, mencari ilham. Saya boleh cadangkan 2 IG yang boleh dilawat untuk input yang berkualiti iaitu : IG Fynn Jamal dan IG before5am.

Saya dah penat hidup biasa-biasa. Saya bukan nak luxurious life. No!

I just want to have a life that I don't have to worry about tomorrow's meal, I don't have to worry about spending a lot of time with my precious kids. I want that! (But how badly I want it?!  * Ini merujuk kepada IG before5am)

How badly I want it?!

OK. Terus terang apa target saya?

OMG!!!!!!!...... my target pun tak clear. Nak buat macam mana!!!

OK, saya berhenti dulu.

Nak ketuk-ketuk kepala, hentak-hentak kaki, bagi bayangan target yang seclear-clearnya. Nanti saya tepek kat blog comel ini.


Ulasan

Catatan popular daripada blog ini

Maklumat Umum : Waktu Operasi

TERKINI : Sarang Burung Walet Untuk Dijual.

Eh Eh... Orang Kampung saya laa