Tips Clear Mesej Whatsapp

Assalamualaikum.

Hari ni nak share tips nak clearkan seclear2 nye mesej- mesej dalam whatsapp.

LBJ join group whatsapp tempat kerja dan join juga whatsapp group lain-lain seperti geng sekolah dan geng kolej. Tapi yang paling banyak mesej ialah group tempat kerja.

Tadi ingat nak clear chat saja nak bagi 'ringan' sikit otak hp ni. Tapi, disebabkan banyak sangat mesej, beberapa kali heng telefon.

Sampai LBJ dengan gigihnya delete mesej satu-satu. ITU SATU KERJA GILA.

Nak senang?

Tips nya... unsinstall Whatsapp. Dan bagi smartphone rehat jap. Lepas tu, install (semula) whatsapp app tu. Syaratnya, bila keluar mesej "want to restore" tu, tekan butang skip.
Kalau tak tekan butang skip, semua mesej lama datang balik.

Ok la tu je tips. Nak masuk tidur dah. Bye.

Ulasan

Catatan popular daripada blog ini

Maklumat Umum : Waktu Operasi

TERKINI : Sarang Burung Walet Untuk Dijual.

Eh Eh... Orang Kampung saya laa