Catatan Ramadhan 26

Assalamualaikum.

Salam Jumaat. :)

Pagi-pagi sudah buka pc. Heheheh

Semangat nak cuti ni.

Hari ini, LBJ nak sembang pasal Performance Drink dan pengalaman LBJ sendiri.

Bulan Ramadhan ini, LBJ mengaku memang sukar untuk mendapatkan air minuman yang secukupnya. Sebab sewaktu  berbuka puasa, LBJ makan dan minum tetapi dalam kuantiti yang sedikit. Bukan kerana diet, disebabkan perut cepat kenyang. Jadi apabila cepat kenyang, LBJ tak rasa nak telan air banyak-banyak kan. Jadi kuantiti air pun kurang lah masuk badan.



Lagi pula, waktu berbuka puasa LBJ suka minum teh o panas. Cukup menyamankan. LBJ tak berapa minat air sejuk semasa buka puasa, Terasa mengganggu perut. Ya lah, LBJ biasa minum air yang panas atau suam. Sekali perut kosong kena air sejuk rasa lain macam.

Anyway, dek kerana rutin dan juga sifat semulajadi perut, maka LBJ memang kurang minum air.

Jadi, LBJ pun mengambil inisiatif mengambil Performance Drink segelas sebelum tidur. Ternyata membantu LBJ untuk hidrat semula badan. Kalau tak sempat sangat pun, LBJ bancuh dalam bekas air kecil bawa masuk bilik tidur, letak tepi katil. Rasa dahaga sahaja, minum. Memang rasa lain.

Dengan cara itu, LBJ tak perlu meneguk air berbalang-balang untuk hidrat semula. Apa yang LBJ lakukan, sebekas Performance Drink di samping sebotol air kosong. Untuk membantu hidrat semula.

Di bulan Ramadhan ini, Performance Drink memang membantu LBJ hidrat semula. Selain itu, mengurangkan kemungkinan LBJ dapat kejang kaki waktu malam. Disebabkan penghidratan semula dan juga khasiat yang terdapat dalam Performance Drink.


Harga : RM 82.50
Postage : RM 10.60 Semenanjung Malaysia


Berminat mencuba Performance Drink? Boleh tinggalkan komen atau pun whatsapp ke LBJ di 016 874 9195 untuk order.


Ulasan

Catatan popular daripada blog ini

Maklumat Umum : Waktu Operasi

TERKINI : Sarang Burung Walet Untuk Dijual.

Eh Eh... Orang Kampung saya laa