Jumaat, 25 Oktober 2019

FB Post Aku Hari ni

Ini tulisan post fb aku✔️✔️

Aku tgk byk share post fb buat baik pada isteri dapat ni ni ni..
Tu la paling banyak..
Takde plak tazkirah kata buat baik pada suami, anda dpt ni ni ni ni..

Actually kena seimbang, buat baik pada isteri, buat baik pada suami, buat baik pada anak, buat pada keluarga..

Kebaikan ini, Allah suruh kita buat. Dan buat kerana dapat balasan Allah. Sesungguhnya aku pun nak dapat ni ni ni.. Tapi aku percaya aku buat kebaikan sikit pun pada sesiapa saja, aku pun dapat ni ni ni.. Cuma Islam kata lebih afdal dahulukan keluarga.

Dunia ini berat, pada sesiapa yang faham. Akhirat lagi berat berlipat ganda. 

Anda sudah tazkirah???

Cuma secubit pandangan dari sudut hamba yang hina ini.

Tiada ulasan:

Catat Komen