Rabu, 22 November 2017

Set Shaklee untuk Setiap Peringkat Hidup Wanita

Assalamualaikum.

Bagaimana anda mengenali produk-produk Shaklee? Selalu yang saya dengar dari kawan-kawan sepejabat, mereka membeli produk Shaklee semasa mereka perlukan makanan tambahan untuk tambahkan susu.

Tapi, tahukah kakak-kakak, adik-adik sekalian, yang sebenarnya produk Shaklee bukan sahaja untuk waktu menyusu sahaja, malah lebih dari itu.

Saya tak nafikan saya sendiri mengambil produk Shaklee sewaktu saya menyusu anak sulung saya. Pada mulanya saya skeptikal, walaupun dah membeli produk Shaklee, tapi tak makan lagi. Tapi dengan izin Allah, status seorang kawan pejabat telah membuka mata saya, yang produk Shaklee ini memang berkesan.

Kita berbalik kepada kaum hawa dan produk Shaklee ini. Sebenarnya kita memerlukan makanan tambahan untuk mengisi 'lompong' nutrien dalam badan kita. Apabila kita makan, tidak semua makanan membekalkan nutrien yang cukup besar untuk tubuh kita. Cuba buat catatan pemakanan kita seharian. Kita akan perasan yang makanan kita tidak memenuhi RDA (Keperluan Nutrien Harian @ Recommended Dietary Allowance).

Wanita adalah golongan yang melalui bermacam-macam fasa dalam sepanjang hidupnya - dari remaja, dewasa, berkahwin, mengandung, bersalin, menyusu anak, dan akhir sekali menopaus.

Tahu tak fasa yang paling menjadi perhatian wanita? Iaitu fasa hendak mengandung, hamil, dan menyusu. Sebab fasa ini tubuh badan wanita mengalami pelbagai perubahan fizikal. Dan ini adalah paling kritikal dalam hidup wanita.

Jadi, kita sebagai wanita patut membekalkan dan menyiapkan tubuh badan kita dengan nutrien yang cukup untuk kita 'membawa' zuriat kita yang suci.

Saya ingin cadangkan set  Shaklee yang sesuai untuk 3 peringkat penting hidup wanita ini : Usaha untuk mengandung, fasa hamil dan fasa menyusu anak.


Set Pre-Natal
Set Pre-Natal ini sangat sesuai untuk wanita dalam pelbagai fasa hidupnya.

Sebagai wanita, pemakanan kita banyak mempengaruhi kesihatan badan kita. Maka kita perlu menjaga pemakanan kita, agar tubuh kita lebih kuat dan sihat untuk 'membawa' bayi dan juga kuat untuk menjaga bayi selepas lahir.

Untuk membeli Set ini, kakak-kakak dan adik-adik boleh terus klik link di bawah untuk pembelian terus.

Order Online : Set PreNatal

p/s : Hendak dapatkan penjimatan dalam pembelian Set Prenatal ini, sisters sekalian boleh wasap saya untuk maklumat lanjut   www.wasap.my/60168749195

* These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration.
These products are not intended o diagnose, treat, cure, or prevent any disease.

Penghantaran produk Shaklee ke seluruh Malaysia.

Nak beli Produk Shaklee?
Nak Jadi Ahli Shaklee?
Nak buat side-income dengan Shaklee?

Whatsapp ke 016-874 9195


Tiada ulasan:

Catat Ulasan