Khamis, 14 September 2017

September Specials

Assalamualaikum.

Lambat pula saya buat posting pasal September Specials ini. Lebih baik lambat daripada tidak post langsung kan.

Untuk anda yang bukan ahli Shaklee, saya mengalu-ngalukan anda untuk menjadi ahli supaya dapat bersama-sama menikmati September Specials ini.

Pada 16  September 2017 ini, anda (ahli Shaklee) mendapat peluang cabutan bertuah. Syarat-syarat nya tertera di dalam poster di bawah.Untuk cabutan bertuah ini, pembelian secara online atau walk-in semuanya layak dengan pembelian sebanyak 200 UV dalam satu resit.

Bukan itu sahaja, sekiranya anda walk-in ke HQ Shaklee dan cawangan, terdapat acara seperti pemeriksaan kesihatan, talks (cawangan tertentu sahaja) dan ada juga acara untuk anak-anak.

Untuk maklumat lanjut boleh hubungi Shaklee ya.


Specials kedua di Shaklee pada bulan ini ialah Radiant 4 set (sila rujuk poster di bawah).

Kepada anda lelaki atau wanita yang ingin mendapatkan kulit yang berseri-seri dan sihat, boleh lah dapatkan set di bawah dengan wasap ke no saya 016 874 9195 Atau pun anda boleh klik link di bawah untuk pembelian secara online.


Maklumat tambahan, bagi anda yang membeli set dan juga mendaftar pada masa yang sama, anda layak untuk mendapat e-vouceher dari Shaklee. (E-voucher hanya untuk ahli yang berdaftar sahaja)
Sekiranya berminat untuk mendapatkan makumat tambahan berkaitan apa-apa tentang Shaklee sama ada produk atau business plan Shaklee boleh lah hubung saya di 

Wasap  016 874 9195

Tiada ulasan:

Catat Ulasan