Jumaat, 6 Jun 2014

MENARIK ! Apa yang ada di ABDR?


Salam.

Alhamdulillah.

Ingin menjana pendapatan melalui blog? Atau ingin menggunakan medium blog untuk bisnes anda? Marilah sertai kelas blog yang dianjurkan Akademi Bekerja di Rumah (ABDR)

Saya tak nafikan, memang boleh belajar buat blog melalui pembelajaran melalui medium seperti Youtube, web/blog tutorial dan tak perlu bayar sesen pun. Tetapi, ada satu aspek penting apabila menyertai kelas (berbayar) ABDR, iaitu JARINGAN dan MENTORING/COACHING yang tidak boleh didapati di kelas online FOC.  Selain itu, apabila menyertai kelas ABDR, anda boleh memilih untuk menjadi Rakan Niaga ABDR, dan di situ tersedia produk untuk anda pasarkan , dan berikut contoh-contoh produk ABDR (dalam bentuk pakej servis dan kelas, ataupun produk fizikal)

Pakej yang terdapat di ABDR:

1. Kelas Asas Blog dan Penulisan
2. Kelas Asas Blog Mula Bisnes
3. Kelas Penulisan Kreatif
4. Kelas Borong Telekung Solat
5. Kelas Akaun Online/Offline
6. Kelas Penulisan e-Book Pertama
7. Pendaftaran Agen Makanan Sunnah (cth : Kurma, Tin, Zaitun dll)
8. Tempahan Blog Bisnes

SPECIAL :   a. Projek Duit Raya
                      b. Borong  Telekung

Selain itu, apabila anda telah menyertai ABDR, sudah tersedia platform untuk anda meluaskan JENAMA anda. Kerana di ABDR terdapat lebih 700 ahli ABDR dan ini bermakna sudah tersedia lebih 700 pautan (link) ke blog anda. Ini membantu anda untuk NAIKKAN TRAFIK dengan agak mudah (harus diingatkan, mesti disertakan dengan usaha yang konsisten). Perkara yang paling mengujakan (exciting) dalam berblogging ialah apabila kita melihat PELAWAT yang makin meningkat saban hari. Ini membuatakan anda akan semakin berusaha untuk membuat entri.


Untuk maklumat lanjut / terperinci, sila SMS/WhatsApp : 016-8749195 Lenny (NO CALL).

atau e-mail ke : lenny.boniface@gmail.com


Jazakallah

 

Tiada ulasan:

Catat Ulasan