Isnin, 25 Januari 2021

Percutian Pendek 30 Dec - 31 Dec 2020


Alhamdulillah. Sebelum PKP 2.0 bertarikh 13 Januari 2020, saya sempat membawa keluarga kecil saya bercuti di Port Dickson. Kami menginap di Avillion, Port Dickson.

Saya telah menempah Avillion Water Chalet. Pada asalnya saya nak bawa anak-anak staycation di mana-mana hotel, janji ada Bath Tub, sebab anak-anak nak main air.

Dan di bawah adalah gambar  bilik water chalet tu.






Di dalam bilik ada kipas siling dan juga aircond. Dan suhu dalam bilik tak panas, hanya pakai kipas siling pun cukup nyaman.

                           


                          

Gambar yang bahagian atas ini, view veranda bilik. Cantik kan? Dan gambar di bawah adalah kami berposing di veranda.

                            

Dan gmabar di bawah adalah gambar-gambar kami berjalan-jalan di sekitar water chalet.









Gambar di bawah ini, adalah gambar selfie saya di mini pet zone.Di sini ada arnab, dan burung merak. Disebabkan kami masuk lambat, time bagi makan dah habis.




Alhamdulillah, alhamdulillah, kami dapat spend time bersama-sama menikmati keindahan pantai dan laut.








    LENNY BONIFACE
    Mama Jual Shaklee
    Shaklee Independent Distributor
    https://www.wasap.my/60168749195/

















Tiada ulasan:

Catat Komen