Selasa, 11 Februari 2014

Ulasan Kelas Asas Blog (oleh : Nurmazlen Mohd Johar)

Salam.

Alhamdulillah.

Ulasan kali ini ditulis oleh protégé Nurmazlen Mohd Johar.


Protege : Nurmazlen Mohd Johar
Guru Onlie : Khairunnisa Hamzahara (Nisa Nua)
Sumber:
http://mamadhiyazahraa.blogspot.com/search/label/KELAS%20ASAS%20BLOG


TEKS OLEH : NURMAZLEN MOHD JOHAR


Gambaran blog Protégé Nurmazlen


Blog pada masa kini adalah medium utama dalam dunia internet. Pelbagai cerita kisah suka, duka, gembira, kejayaan, kegagalan, pembelajaran serta dunia perniagaan dikongsikan di blog. Tidak perlu lagi bersua muka untuk berkawan, berniaga, belajar dan bermacam-macam lagi.

Saya bermula mendekati dunia blog apabila saya cuba berniaga secara online untuk produk Shaklee. Pada mulanya, saya rasa mempelajari cara membina blog sangat payah kerana pada suatu masa dahulu saya berminat untuk membina blog untuk penulisan peribadi, tetapi hanya bertahan untuk bebrapa entry sahaja, dan akhirnya terkubur begitu sahaja.

Apabila, saya bermula untuk berniaga secara online, saya kembali mencuba membina blog sendiri dengan pegetahuan dan ilmu dari internet. Saya berjaya membinanya tetapi, tidak lah sehebat mana. Sekadar mempunyai isi tetapi tiada siapa pun yang sudi berkunjung.

Dan akhirnya, saya ditemukan dengan Khairunnisa Hamzara yang menjalankan KELAS ASAS BLOG secara online sepenuhnya. Pelbagai ilmu dikongsikan untuk memantapkan lagi cara penulisan saya dan menjadikan blog saya lebih mesra pembaca dan pelanggan. Beliau tidak lokek untuk berkongsi ilmu, semua persoalan dijawab dengan baik dan sangat membantu peserta yang menyertai kelas tersebut.

Malah dengan menyertai kelas tesebut, saya mendapat ebook percuma seperti berikut;Jadi bagi anda yang masih mencari mentor untuk mempelajari bagaiman untuk memulakan pembinaan blog samada blog peribadi atau blog perniagaan, anda masih boleh menyertai kelas tersebut dengan bayaran yang sangat berpatutan.


Cantikkan blog protégé ni. Berminat? Inginkan maklumat lanjut?
Jangan segan-segan jangan malu-malu, hubungi saya melalui cara-cara yang anda selesa, SMS boleh, WhatsApp boleh, e-mail pun boleh :


Untuk tempahan & pembelian, sila hubungi :
Lenny Boniface 

di
lennbj608@gmail.com
016-8749195 (SMS/WhatsApp)

https://www.facebook.com/lenny.Boniface

Tiada ulasan:

Catat Ulasan